Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A baloldalra szavazok mert...
  2010-01-25 22:02:41, hétfő
 
 
A baloldalra szavazok mert...

http://holahatar.uw.hu/viewpage.php?page_id=2


A baloldalra szavazok:

- mert szeretem hallgatni a milliárdosok szájából az Internacionálét.
- mert szeretem látni a kábszeres buzik felvonulását az Andrássy úton és elítélek minden szélsőséget.
- mert a komplett Terézvárosi és Erzsébetvárosi frakció előzetesben van.
- mert a volt pénzügyminiszter fiai védelmi pénzt szednek.
- mert szeretem, amikor szemeket lőnek ki állami ünnepségeken.
- mert jó, hogy az In-kal megmotoz, miközben a családommal sétálok a Múzeum kőrúton március 15.-én.
- mert rajtunk röhög Európa és elhatárolódik tőlünk már Románia és Bulgária is.
- mert szegény Soros Gyuri bácsit csak mi fogadjuk be, pedíg ő mindent megtett az egyetlen hazai tulajdonú OTP bank összeomlásáért .
- mert hiteles előttem (LI) Bajnai György (OFF-SHORE) Gordon, aki szerint úgy igazságos, hogy fájjon mindenkinek, csak nekik ne.
- mert Bajnai mindent megtett azért, hogy a libatenyésztők megkapják jogos követelésüket a hízlalt libák árát.
- mert Bajnai csak 8 cégét szüntette meg felszámolással, vagy végelszámolással

Továbbá:

- mert az állami nagyvállalatok vezetői megérdemelten kapják fizetésüket, PL: Nemzeti Vagyon Kezelő igazgatója havi 3,5 millió Ft m.bért, + évi 33,6 millió prémium, + 3-5 havi bért jutalmul,
MÁV Zrt vezérigazgatója havi 3,42 milló m.bért+ 32,8 millió éves prémium + 3-5 havi bért jutalmul,
Magyar Posta vezérigazgatója havi 2,54 millió m.bért + éves prémium 24,7 millió + 5 havi bért jutalmul, stb.

- mert végre vannak jogai szegény bodzaszedő roma honfitársaimnak és büntetlenül ölhetnek, rabolhatnak, sikkaszthatnak, hazudhatnak.
- mert valaki végre elítéli a csúnya agresszív Magyar Gárdát, akik eddig semmi törvénybe ütközőt nem tettek.
- mert a TV Székházat olyan jól adták el, hogy egy kanadai cég kereshetett rajta két milliárdot.
- mert a völgyhidat úgy építették méreg drágán, hogy nem is kellett volna az utat a magasba emelni.
- mert a M6-os úton sikerül alagutat építeni az alíg néhány méter magas löszfalba.
- mert a makói gázmezőket sikeresen eladták kanadai kitermelésre, csupán 12 % -ot kap hazánk belőle
- mert szeretem, amikor romlik a forint.
- mert tényleg nem emelték a gáz árát.
- mert hazudtak éjjel-nappal.
- mert tényleg nem vezették be a vizitdíjat és a kórházi napidíjat.
(mert mindent elkövettek azért, hogy ne legyen vizitdíj..)
- mert a 4-es Metro 190 milliárd helyett 600-ból épül(?).
- mert a Baja Ferenc már rég nem utalhatott pénzt a Zsurki vodkagyárnak.
- mert a honvédelmi miniszter atomrészegen szónokolt a Grippenek átadásán.
- mert integráció címén végre vannak cigány osztálytársai a gyermekeinknek és mert a Lauder zsidó iskolában is vannak cigány diákok.
- mert végre van digitális tábla néhány iskolában, sőt, néhány iskolában még angol WC is van.
- mert az orvosaink már szerte Európában gyógyítanak, itthon pedig...
- mert dübörög a gazdaság és ugrik a pannon puma.
- mert olyan szabad országban élünk ahol bárkinek, még a volt miniszterelnöknek, Gyurcsány Ferencnek is lehet több mint 50 cégben érdekeltsége, tulajdona, és mellette nagylelkűen lemond miniszterelnöki fizetéséről.
- mert semminek nincs felelőse és szabad a rablás.
- mert a Közraktár utcai bálna épületet off-shore cég építheti.
- mert eladják külföldi cégeknek a közműveinket és kiárusítják a vízvagyont is.
- mert drága pénzen terveztek nekünk kormány negyedet, amiből semmi nem lett (hála Istennek) csak költségei vannak.
- mert bkv, máv, offshore STB, STB.

Az "elit" MSZP-sek:

Andráska Gergely: A pécsi MSZP-s politikust befolyással üzérkedés okán egy év tíz hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte 2,5 millió forint pályázati pénz felhasználásával összefüggésben a Pécsi Ítélőtábla.

Balázs Tamás: A vecsési MSZP elnököt a vecsési számlagyár ügyben felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Bíróság

Benedek Fülöp: Másfél év, három év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte hivatali visszaélés miatt

Bujnóczki Sándor: Féléves szabadságvesztés két évre felfüggesztve okirat hamisításért, társtettesként elkövetett csalásért és hivatali visszaélésért.

Csonka Gábor: Elfogta a rendőrség Csonka Gábort, Lendvai Ildikó volt kampányfőnökét, akit azért köröztek a hatóságok, mert nem vonult be a börtönbe, jogerős büntetése letöltésére. Csonka Gábort a hivatalos megfogalmazás szerint vesztegetést színlelve elkövetett hivatali befolyással üzérkedés miatt ítélte jogerősen három évre a bíróság, mert korábban ötmillió forint kenőpénzt vett át a szocialista párt Köztársaság téri székházában.

Deme Gábor: Az MSZP csepeli szervezetének tagját a Csepeli kettősgyilkosság miatt előzetes letartóztatásba helyezték, mert brutálisan meggyilkolta az iskola igazgatóját és egyik tanárát. Deme Gábor a kerületi önkormányzat pénzügyi bizottságának tagja, valamint a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskola elbocsátott gazdasági igazgatója.

Gulyás G. Gábor: Egy korábbi ingatlan-adásvételnél nem tájékoztatta megfelelően a vevőt a lakás tulajdoni viszonyairól. Kiderült, az eladó nem a tulajdonos volt, és a vevőnek négy év után el kellett hagynia az ingatlant.Az ügyben a Fővárosi Bíróság 2007-ben jogerős ítéletben kötelezte Gulyás Gábort 5 millió 800 ezer forint kamatokkal növelt összegének és a perköltség megfizetésére, ami azóta se történt meg. Az ügyvédet nemrég kizárta so­raiból az ügyvédi kamara, mert megkárosította egy rokkantnyugdíjas ügyfelét. Az ügyészség elévülés miatt nem emelt vádat.

Gyarmati Mihály: Jogerősen 800 ezer forintos pénzbüntetésre ítélte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság a kétrendbeli, hamis tanúzással vádolt Gyarmati Mihályt, az MSZP megyei irodavezetőjét.

Hámori Csaba: Az Esztergomi Városi Bíróság nem jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Hámori Csabát, az egykori Kommunista Ifjúsági Szövetség utolsó elsőtitkárát, az MSZP baloldali tömörülés platformjának volt alelnökét. Az MSZP politikusa társával együtt egy éjszakai vadászaton szándékosan emberre fogta vadászfegyverét még 2005 őszén.

Hering Gyula: Pécsi MSZP-s képviselő. 1981-ben száz nyugatnémet márkát lopott anyjától, emiatt egy év börtönbüntetésre ítélték. Jó magaviselet miatt kilenc hónap elteltével szabadult.

Hunvald György: A hatóságok szerint társaival 2003 és 2004-ben áron alul játszottak ki értékes ingatlanokat egy vállalkozónak a kerületben. Az okozott kár elérheti az egymilliárd forintot. Hunvaldon kívül két hónapig még rács mögött marad az ingatlanpanama két SZDSZ-es gyanúsítottja - Kardos Péter és Gál György is.

Kabai Károly: Jogerősen három év, hat hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte Veres János pénzügyminiszter egykori üzlettársát, Kabai Károly nyírbogáti MSZP polgármester-jelöltet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság. Hét hónappal a jogerős bírósági ítélet után az elmegyógyintézetbe szökött Kabait átszállították az egyik büntetés-végrehajtási intézetbe,

Kaszab Csaba: A korrupcióval gyanúsított egykori kőbányai MSZP-s alpolgármestert, vezető beosztású hivatalos személy által folytatólagosan, üzletszerûen elkövetett vesztegetés bûntettében bûnösnek mondta ki a Fővárosi Bíróság és két év letöltendő börtönre ítélte, illetve négy évre nem jogerősen eltiltotta a közügyek gyakorlásától. A bíróság több mint 4 millió forint megfizetésére is kötelezte a politikust.

Karakasev Anna: Jogerőre emelkedett a salgótarjáni MSZP korábbi frakcióvezetőjének büntetése, amelyet két és fél millió forint elsikkasztásért kapott a Nógrád Megyei Bíróságtól. Karakasev Annát korábban két évre felfüggesztett 10 hónapos börtönre ítélték, és százezer forint pénzbírságra

Kemecsei Árpád: Baráth Etele szocialista országgyûlési képviselő kampányfőnökét, Kemecsei Árpádot hallgatta ki a Bács-Kiskun Megyei Bíróság a Zuschlag-per mai tárgyalási napján; Kemecsei, akit egymillió forint pályázati pénz elcsalásával, és fiktív számlák felhasználásával vádoltak meg, bûnösnek mondta magát. Jelenleg előzetes letartóztatásban.

Kodela László: Jogerősen 8,1 millió forint pénzbüntetésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla Kodela Lászlót, a Miniszterelnöki Hivatal volt helyettes államtitkárát. Kodela a Kulcsár-ügyben követett el adócsalást, a hivatali befolyással való üzérkedés vádja alól azonban felmentették.

Kövecses Gábor: Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség az MSZP vagyonvédelmi szekciójának korábbi vezetője, Kövecses Gábor és hat bûntársa ellen több száz millió forintos csalás, sikkasztás, illetőleg köz- és magánokirat-hamisítás miatt.

Kulcsár Attila: A bíróság bûnösnek találta a brókerbotrány főszereplőjét, Kulcsár Attilát, akire sikkasztás és okirat-hamisítás miatt 8 év szabadságvesztést és közel 230 millió forint vagyonelkobzást szabtak ki.

Lados István: A szegedi nyomozási bíró házi őrizetbe helyezte Lados Istvánt, a Zuschlag-ügy egyik gyanúsítottját Lados István az eljárás során önmagára nézve teljes körû beismerő, társaira nézve terhelő vallomást tett - tájékoztatta a távirati irodát Cseh Attila, a Csongrád Megyei Bíróság elnökhelyettese.

Nyékes Béla: Csalással gyanúsítják az MSZP környezetvédelmi tagozatának elnökségi tagját. Nyékes Bélát a napokban előzetes letartóztatásba helyezték. Nyékes Béla szocialista politikus ellen a Kiskunfélegyházi Takarékszövetkezet feljelentése alapján indult nyomozás, a kárérték mintegy 300 millió forint. Nyékesen kívül még három ember van előzetes letartóztatásban.

Orbán István: Õrizetbe vétel után az ügyészség indítványozta Orbán István letartóztatását Négyrendbeli, költségvetési szerv önálló intézkedésre jogosult dolgozója által üzletszerûen elkövetett vesztegetés bûntettel gyanúsítják Orbán István MSZP-s önkormányzati képviselőt, a tatai olimpiai edzőtábor vezetőjét.

Pénzes Sándor: Egy év nyolc hónap, négy évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Veres János pénzügyminiszter lobbistáját, Pénzes Sándor kislétai polgármestert a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság adócsalás és közokirat-hamisítás miatt.

Pintér István: Az MSZP önkormányzati jelöltjét a Vas megyei bíróság öt- rendbeli hivatali befolyással való üzérkedésben bûnösnek találta és két év börtönre ítélte, amelynek végrehajtását öt évre felfüggesztette.

Szabados József: A vádhatóság kivárja, amíg az MSZP-s Szabados József országgyûlési képviselőnek megszûnik a mentelmi joga, azután már nincs akadálya, hogy Baktalórántháza volt alpolgármestere ellen újra megindítsák a jelentős vagyoni kár okozásának gyanújával indított büntetőeljárást. Szabados megbízási szerződés nélkül vett fel több mint hatmillió forintot tanácsadásra, és még a társadalmi munkában készült temetőkerítést is kifizettette a településsel.

Szabó Gábor: A bonyhádi MSZP-s képviselőt egyrendbeli jelentős kárt okozó csalás és egyrendbeli folytatólagosan elkövetett magánokirat hamisítás vétségében találták bûnösnek. Ezért a honatyát nyolc hónap szabadságvesztésre, valamint mellékbüntetésként százezer forint bírsággal sújtották. A szabadságvesztést két év próbaidőre felfüggesztették. Az ítélet 2006. március 20-án jogerőre emelkedett.

Szabó Loránd: Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás a dél-dunántúli uniós pályázati ügyekben, három személyt - köztük Szabó Lorándot, Dombóvár volt szocialista polgármesterét - gyanúsítanak bûncselekmények elkövetésével.

Szarvas Attila: Az MSZP által támogatott mezőkovácsházai polgármestert jogerősen egy év szabadságvesztésre ítélte a Békés Megyei Bíróság - egyebek mellett - gazdasági előny jogosulatlan felhasználása és folytatólagosan elkövetett társadalombiztosítási csalás bûntette miatt. A volt polgármestert egyébként korábban magánokirat-hamisítás miatt a Nógrád Megyei Bíróság feltételesen egy év tíz hónap börtönbüntetésre ítélte

Tocsik Márta: A Legfelsőbb Bíróság három rendbeli magánokirat-hamisításban találta bûnösnek. Emiatt Tocsiknak négyszázezer forint pénzbüntetést kell kifizetnie.

Vadai Ágnes: Az államtitkár asszony éveken keresztül feketén dolgoztatott. A bíróságon paranormális jelenségeket produkált.

Vadász János: Lőfegyverrel visszaélés miatt felfüggesztett szabadságvesztésre és pénzbüntetésre ítélte a Pesti Központi Kerületi bíróság első fokon Vadász Jánost a Medgyessy-kabinet kormánymegbízottját.

Verók István: A hûtlen kezeléssel gyanúsított szocialista polgármester most is tagad, szerinte a hatodik kerületi ingatlanok eladásánál nem történtek visszaélések. A politikus nem tart attól, hogy az erzsébetvárosi szocialista polgármesterhez, Hunvald Györgyhöz hasonlóan előzetes letartóztatásba kerül.

Walter Dezső: A Győri Ítélőtábla jogerős ítélete szerint Walter Dezső volt soproni szocialista polgármester jó erkölcsbe ütköző szerződést kötött saját családi vállalkozásával, ami törvénytelen. Ezért a Soprontól elprivatizált, több mint egyhektáros belterületi telekről kötött szerződés semmis, s a közvagyonból kikerült ingatlan tulajdonjoga visszaszáll a városra.

Weiszenberger László: Súlyosbították a vádat a volt kiskunhalasi MSZP-s képviselő elleni büntetőügyben. A fiatalember ellen már hivatalos személy által elkövetett vesztegetés miatt folyik eljárás, mert az ügyészség szerint kistérségi megbízottként csúszópénzt kért és kapott egy vállalkozótól, hogy közbenjárjon pályázata sikeres elbírálásáért. A vádat egy titokban rögzített videofelvétel is alátámasztja.

Zusclág János: Alapítványi támogatások elsikkasztása, okirat hamisítás, adócsalás stb. Jelenleg előzetes letartóztatásban.

Kérlek, szavazz Te is a baloldalra, ha tetszik, amit itt olvastál!

Lica/NH

Polgári Hírszemle

http://holahatar.uw.hu/viewpage.php?page_id=2

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: letartóztatásban, felhasználásával, börtönbüntetésre, pénzügyminiszter, végelszámolással, szabadságvesztés, felfüggesztették, kiskunfélegyházi, rokkantnyugdíjas, környezetvédelmi, polgármesterhez, elsikkasztásért, folytatólagosan, felfüggesztette, letartóztatásba, letartóztatását, elnökhelyettese, honfitársaimnak, miniszterelnöki, internacionálét, alpolgármestert, vállalkozásával, alpolgármestere, vagyonelkobzást, vadászfegyverét, baktalórántháza, vezérigazgatója, felfüggesztett, polgármesterét, erzsébetvárosi, gyermekeinknek, összefüggésben, pénzbüntetésre, megkárosította, súlyosbították, sikkaszthatnak, baloldalra szavazok, milliárdosok szájából, kábszeres buzik, komplett Terézvárosi, volt pénzügyminiszter, családommal sétálok, egyetlen hazai, libatenyésztők megkapják, hízlalt libák, állami nagyvállalatok, csúnya agresszív, magasba emelni, alíg néhány, makói gázmezőket, kórházi napidíjat, 4-es Metro, Soros Gyuri, Bajnai György, Nemzeti Vagyon Kezelő, Magyar Posta, Magyar Gárdát, Baja Ferenc, Gyurcsány Ferencnek, Andráska Gergely, Pécsi Ítélõ, Balázs Tamás, Benedek Fülöp, Bujnóczki Sándor, Csonka Gábor, Csonka Gábort, Lendvai Ildikó, Deme Gábor, Csepel-sziget Általános, Gulyás, Gulyás Gábort, Gyarmati Mihály, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság, Gyarmati Mihályt, Hámori Csaba, Esztergomi Városi Bíróság, Hámori Csabát, Kommunista Ifjúsági Szövetség, Hering Gyula, Pécsi MSZP-s, Hunvald György, Kardos Péter, Kabai Károly, Veres János, Kaszab Csaba, Karakasev Anna, Nógrád Megyei Bíróságtól, Karakasev Annát, Kemecsei Árpád, Baráth Etele, Kemecsei Árpádot, Bács-Kiskun Megyei Bíróság, Kodela László, Kodela Lászlót, Miniszterelnöki Hivatal, Kövecses Gábor, Kulcsár Attila, Kulcsár Attilát, Lados István, Lados Istvánt, Cseh Attila, Csongrád Megyei Bíróság, Nyékes Béla, Nyékes Bélát, Kiskunfélegyházi Takarékszövetkezet, Orbán István, Orbán István MSZP-s, Pénzes Sándor, Pintér István, Szabados József, MSZP-s Szabados József, Szabó Gábor, Szabó Loránd, Szabó Lorándot, Szarvas Attila, Békés Megyei Bíróság, Nógrád Megyei Bíróság, Tocsik Márta, Emiatt Tocsiknak, Vadai Ágnes, Vadász János, Pesti Központi Kerületi, Vadász Jánost, Verók István, Hunvald Györgyhöz, Walter Dezsõ, Weiszenberger László, Zusclág János, Polgári Hírszemle,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Csak a fogyatkozás látható  Sose bánj semmit  Akarat  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Png cica  Jó éjszakát  Reménység és erő Krisztustól e...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Tavaszi kép  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam Krisztinától  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  George Byron - Ahogy itt jár -...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Png csokor  Png csokor  Alázat  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Egy lelki imádság  Png férfi  A televizió nem a kultúrát kép...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Éretlen vers  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png férfi  Sose bánj semmit  Bounty krémes  Png fotel  Szívem  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Sose bánj semmit  Png rózsa csokor  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  George Byron - Ahogy itt jár -...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png ház  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Erdőn  Akarat  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Régi emberek, akikre máig büsz...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét  Png fotel  A boldog családok mind hasonló...  Hazára minden embernek szükség...  A jó emberek mindig szépek mar...  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Még csak most kezdődik a nap  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Szép estét kedves látogatóimna...  Kerüld el az evangélium örömén...  Alázat  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Paul David Tripp Április 19  s immár én is felragyogva, ért... 
Bejegyzés Címkék
baloldalra szavazok, milliárdosok szájából, kábszeres buzik, komplett Terézvárosi, volt pénzügyminiszter, családommal sétálok, egyetlen hazai, libatenyésztők megkapják, hízlalt libák, állami nagyvállalatok, csúnya agresszív, magasba emelni, alíg néhány, makói gázmezőket, kórházi napidíjat, 4-es Metro, honvédelmi miniszter, pannon puma, volt miniszterelnöknek, pécsi MSZP-s, vecsési MSZP, vecsési számlagyár, hivatalos megfogalmazás, szocialista párt, iskola igazgatóját, kerületi önkormányzat, lakás tulajdoni, tulajdonos volt, perköltség megfizetésére, ügyvédet nemrég, ügyvédi kamara, rokkantnyugdíjas ügyfelét, ügyészség elévülés, egykori Kommunista, éjszakai vadászaton, hatóságok szerint, egymilliárd forintot, korrupcióval gyanúsított, közügyek gyakorlásától, bíróság több, salgótarjáni MSZP, hivatali befolyással, bíróság b&#251, brókerbotrány f&#245, szegedi nyomozási, eljárás során, távirati irodát, napokban el&#245, kárérték mintegy, ügyészség indítványozta, tatai olimpiai, vádhatóság kivárja, mentelmi joga, társadalmi munkában, bonyhádi MSZP-s, honatyát nyolc, ítélet 2006, dél-dunántúli uniós, volt polgármestert, államtitkár asszony, bíróságon paranormális, hatodik kerületi, erzsébetvárosi szocialista, közvagyonból kikerült, volt kiskunhalasi, fiatalember ellen, ügyészség szerint, titokban rögzített, letartóztatásban, felhasználásával, börtönbüntetésre, pénzügyminiszter, végelszámolással, szabadságvesztés, felfüggesztették, kiskunfélegyházi, rokkantnyugdíjas, környezetvédelmi, polgármesterhez, elsikkasztásért, folytatólagosan, felfüggesztette, letartóztatásba, letartóztatását, elnökhelyettese, honfitársaimnak, miniszterelnöki, internacionálét, alpolgármestert, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.